Aplikimi online për strehim në Konvikte për studentet e Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina"

Apliko tani » Konkursi

Dokumentet e nevojshme për aplikim dhe nga të cilat mund të fitohen pikë:

Dokumentet e nevojshme për aplikim dhe nga të cilat mund të fitohen pikë:

Lexo më shumë »